DET DU HAR RÄCKER!

"Kyrka i småstad" är en konferens som startades i Gränna under 2018 och som nu multipliceras till fler platser i Sverige under kommande år. Intiativtagare och projektledare är Niklas Hallman, pastor i Pingst Sverige och Lena Johansson, företagsutvecklare och bönestrateg.

En konferens där vi tillsammans upptäcker Guds dröm för den lilla stad där du bor.

Den största behållningen av konferensen får man genom att komma som ett team från er församling.

Mer information om pris och program kommer inom kort.

Välkommen till samtalet:

– Hur tänker man stort när resurserna verkar små?

– Hur utvecklar man ett hållbart ledarskap som sätter både äldre och yngre, kvinnor och män till funktion?

– Hur kan den lilla församlingen bli en naturlig samarbetsparter i samhälle, skola, näringsliv, idrotts- och kulturvärlden?

– Vad händer när vi slutar fokusera på antal människor och istället låter den verkliga frukten, andens gåvor, växa i våra liv?

Kyrka i småstad

c/o Gränna Pingst, Brahegatan 75